Project Description

Menü

Prelude

Előételek

Amíg hűs vizünket kortyolod és friss kenyerünkből harapsz hozzá, valóban megérkezel közénk. Kint hagyhatod a nap sok-sok eseményét, a zavaró gondolatokat. A foszlós kenyér szépen megágyaz a történelmi régiók ízei ihlette, mégis csodálatosan mai fogásainknak, aztán még egy korty friss víz, és átadhatod magad valami újnak.

Kezdhetjük?

Menü

Prelude

Előételek

Amíg hűs vizünket kortyolod és friss kenyerünkből harapsz hozzá, valóban megérkezel közénk. Kint hagyhatod a nap sok-sok eseményét, a zavaró gondolatokat. A foszlós kenyér szépen megágyaz a történelmi régiók ízei ihlette, mégis csodálatosan mai fogásainknak, aztán még egy korty friss víz, és átadhatod magad valami újnak.

Kezdhetjük?

Sütőtök-carpaccio

szőlőchutney-val és tökmagkrémmel

2 500,-

Füstös kacsamell

hízott kacsamájjal, narancshéjjal és quinoamorzsával

3 300,-

Szarvastatár

bébicéklával, fürjtojással és szederrel

4 100,-

Füstölt pisztráng

édeskömény-salátával, zöld almával és napraforgóval

3 800,-

Áraink HUF-ban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervízdíjat.