Project Description

Menü

Itallap

A Liszt étterem fogásait Gózon Péter és Mihály Richárd bármenedzserek által megálmodott italkreációk teszik teljessé. A történelmi régió ízei és inspirációi adták az ötletet, hogy a koktélkínálatban négy aperitív és négy digesztív koktél kreáció kapjon helyet. Fekete paradicsommal ízesített gin, kökénypálinka és Tokaji Aszú mind megtalálhatók az alapanyagok között.

Menü

Itallap

A Liszt étterem fogásait Gózon Péter és Mihály Richárd bármenedzserek által megálmodott italkreációk teszik teljessé. A történelmi régió ízei és inspirációi adták az ötletet, hogy a koktélkínálatban négy aperitív és négy digesztív koktél kreáció kapjon helyet. Fekete paradicsommal ízesített gin, kökénypálinka és Tokaji Aszú mind megtalálhatók az alapanyagok között.

Aperitív koktélok

Hungroni

A méltán híres Negroni klasszikus magyar változata Lillet Blanc-al és Aszúval

3 800,-

Nocturne

Fekete paradicsommal ízesített gin és tonik, friss fűszerekkel, dalmáciai aszalt paradicsommal

5 500,-

Viola

Egy savanykás-virágos koktél, melyben az Agricole Rhum és ibolya kombinációja nyit meg egy új világot

2 500,-

Quartett

Belvedere Martini kapribogyóval… Érdekesen hangzik, nem? Ha az olíva már unalmas lenne…

3 800,-

Digestív koktélok

Pearpetuum

Piros Vilmos körte és bor redukció házasítása a gyümölcsös ízek kedvelőinek

3 700,-

Sloemo

Lassíts…! Ezt ki kell próbálnod. Kökénypálinka és kökénylikőr egy kicsi Angelikával és vaníliával

3 500,-

Uniq

Ha egy másfajta desszertre vágynál, az Unicum aszús különlegessége vegyítve amarettóval és fahéjjal a tökéletes választás

2 500,-

Opus

Tokaji bor alapú, krémes desszertital, szőlőpárlattal és tonkababbal

2 500,-

Áraink HUF-ban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervízdíjat.