Project Description
Menü
Itallap
A Liszt étterem fogásait Gózon Péter és Mihály Richárd bármenedzserek által megálmodott italkreációk teszik teljessé. A történelmi régió ízei és inspirációi adták az ötletet, hogy a koktélkínálatban négy aperitív és négy digesztív koktél kreáció kapjon helyet. Fekete paradicsommal ízesített gin, kökénypálinka és Tokaji Aszú mind megtalálhatók az alapanyagok között.
Menü
Itallap
A Liszt étterem fogásait Gózon Péter és Mihály Richárd bármenedzserek által megálmodott italkreációk teszik teljessé. A történelmi régió ízei és inspirációi adták az ötletet, hogy a koktélkínálatban négy aperitív és négy digesztív koktél kreáció kapjon helyet. Fekete paradicsommal ízesített gin, kökénypálinka és Tokaji Aszú mind megtalálhatók az alapanyagok között.
Aperitív koktélok
Hungroni
A méltán híres Negroni klasszikus magyar változata Lillet Blanc-al és Aszúval
3 800,-
Nocturne
Fekete paradicsommal ízesített gin és tonik, friss fűszerekkel, dalmáciai aszalt paradicsommal
5 500,-
Viola
Egy savanykás-virágos koktél, melyben az Agricole Rhum és ibolya kombinációja nyit meg egy új világot
2 500,-
Quartett
Belvedere Martini kapribogyóval… Érdekesen hangzik, nem? Ha az olíva már unalmas lenne…
3 800,-
Digestív koktélok
Pearpetuum
Piros Vilmos körte és bor redukció házasítása a gyümölcsös ízek kedvelőinek
3 700,-
Sloemo
Lassíts…! Ezt ki kell próbálnod. Kökénypálinka és kökénylikőr egy kicsi Angelikával és vaníliával
3 500,-
Uniq
Ha egy másfajta desszertre vágynál, az Unicum aszús különlegessége vegyítve amarettóval és fahéjjal a tökéletes választás
2 500,-
Opus
Tokaji bor alapú, krémes desszertital, szőlőpárlattal és tonkababbal
2 500,-
Áraink HUF-ban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervízdíjat.