Project Description

Menü

Concerto

Főételek

Az ételek meghatározó alapanyagait főleg az egykori monarchia területe – Magyarország mellett Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Dalmácia – inspirálta. A szezonális főételek között mindenki talál kedvére valót, legyen az húsos vagy vegán étel. A Liszt étterem őszi étlapjára felkerült többek között whisky-s vaddisznóragu, bélszín Rossini módra, aranydurbincs és a vegán disznótoros is.

Menü

Concerto

Főételek

Az ételek meghatározó alapanyagait főleg az egykori monarchia területe – Magyarország mellett Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Dalmácia – inspirálta. A szezonális főételek között mindenki talál kedvére valót, legyen az húsos vagy vegán étel. A Liszt étterem őszi étlapjára felkerült többek között whisky-s vaddisznóragu, bélszín Rossini módra, aranydurbincs és a vegán disznótoros is.
Báránygerinc

mangalicasonkában, paszternákpürével és beluga lencsével

5 500,-

Whisky-s vaddisznóragu

savanyított szilvával és dödöllével

6 500,-

Bélszín Rossini módra

pirított gombákkal és szarvasgombás szafttal

12 000,-

Liba pot roast

sült répákkal és bébicsiperkével

4 500,-

Aranydurbincsfilé

sült karfiollal és törökmogyoróval

6 900,-

Vegán disznótoros

hagymás törtburgonyával, lila káposztával és mustárral

3 800,-

Áraink HUF-ban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervízdíjat.