Project Description
Menü
Concerto
Főételek
Az ételek meghatározó alapanyagait főleg az egykori monarchia területe – Magyarország mellett Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Dalmácia – inspirálta. A szezonális főételek között mindenki talál kedvére valót, legyen az húsos vagy vegán étel. A Liszt étterem őszi étlapjára felkerült többek között whisky-s vaddisznóragu, bélszín Rossini módra, aranydurbincs és a vegán disznótoros is.
Menü
Concerto
Főételek
Az ételek meghatározó alapanyagait főleg az egykori monarchia területe – Magyarország mellett Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Dalmácia – inspirálta. A szezonális főételek között mindenki talál kedvére valót, legyen az húsos vagy vegán étel. A Liszt étterem őszi étlapjára felkerült többek között whisky-s vaddisznóragu, bélszín Rossini módra, aranydurbincs és a vegán disznótoros is.
Báránygerinc
mangalicasonkában, paszternákpürével és beluga lencsével
5 500,-
Whisky-s vaddisznóragu
savanyított szilvával és dödöllével
6 500,-
Bélszín Rossini módra
pirított gombákkal és szarvasgombás szafttal
12 000,-
Liba pot roast
sült répákkal és bébicsiperkével
4 500,-
Aranydurbincsfilé
sült karfiollal és törökmogyoróval
6 900,-
Vegán disznótoros
hagymás törtburgonyával, lila káposztával és mustárral
3 800,-
Áraink HUF-ban értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervízdíjat.